Een arrangement boeken

Met lunch, diner of ...?


Wat is er leuker dan om je tour te beginnen met appeltaart en vervolgens feestelijk af te sluiten met een lunch of diner? Of heb je liever een High Tea? Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met eventuele (di)eetwensen. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, laat het ons weten!

Voor de creatieve bikers hebben we iets speciaals! Je kunt namelijk bij De Bloemendeel een workshop volgen. Maak je eigen boeket of bloemstuk.

VOOR GROEPEN
Natuurlijk kun je zelf een combinatie maken van e-choppers en fatbikes. Wil je boeken voor een lunch of diner met een groep van 10 personen of meer, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heb je hier aan gedacht?


E-CHOPPER

Je dient minstens één jaar over een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs te beschikken. Deze gegevens worden vastgelegd in de huurovereenkomst. De minimale leeftijd is 17 jaar. De minimale lengte is 1,55 meter. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen mee achterop. Maximaal belastbaar gewicht is 180 kg. Er bestaat de mogelijkheid om een kinderzitje te huren.

FATBIKE
Je hoeft geen rijbewijs te overleggen. De minimale leeftijd is 12 jaar. De minimale lengte is 1.60 meter. Maximaal belastbaar gewicht is 180 kg.

VERZEKERING
Je bent verzekerd voor schade die je voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de route met een voertuig van E-chopper Achterveld aan derden veroorzaakt. Schade die je aan een voertuig toebrengt komt voor eigen rekening. In de algemene voorwaarden en huurovereenkomst zijn de betreffende bedragen opgenomen.

SERVICEKOSTEN
Bij een reservering wordt een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht.